top of page

Goed in te leven en ontroerend
(Iris)

Schokkend (Atie)

 

Prachtig geschreven en herkenbaar.Het kwam echt bij me binnen.

(Yadira)

 

Wat zou ik willen dat ik kon schrijven zoals jij dat kan. Je beschrijft de sfeer bijna tastbaar. Ongelooflijk knap.
(San)

Boek in één ruk uitgelezen... nou ja, een hele lange en een korte ruk.

Heeft me erg geraakt 

(Petra)

 

Prachtig boek om te lezen. Ben nu bij hoofdstuk 6. Best wel heftig allemaal maar heel goed verteld. Ben benieuwd naar de rest. 

(Coby)

 

 

Met verbazing heb ik je boek gelezen. Zowel over hoe je leven met je moeder en vader er uit heeft gezien en ook over hoe helder en mooi je dit weet op te schrijven. Hartstikke goed gedaan en super dapper om je zo kwetsbaar op te stellen. 

(Loek)

 

In de afgelopen decemberdagen lekker op de bank jouw eerste boek gelezen, en daarvoor krijg je mijn welgemeende complimenten. Het is een heftig verhaal, maar toch met een openheid en toegankelijk geschreven dat je als lezer helemaal in dit persoonlijke relaas getrokken wordt. Je hebt de juiste schrijfstijl weten te pakken!

Ik hoop dat je nog meer positief commentaar op je boek hebt gekregen, zodat het je hopelijk zal inspireren door te gaan met schrijven. 

Volgens mij heb je nog veel meer in je mars!

(Menno)

Jorinde ben je boek aan het lezen en wilde dat je erbij was dan zou ik je zo een dikke knuffel geven. Het is voor mij geen boek maar een kijk in het leven van iemand die ik erg waardeer

(Marjan)

Wat een bijzonder boek. Ik heb het in een keer uitgelezen! En het klopt er bestaat niet een waarheid. Super knap gedaan en wat kun jij goed schrijven, maar dat vond ik ook al van je blogs. Ook super knap dat je ondanks alles zo ongelooflijk goed en liefdevol voor je moeder zorgt. Petje af Jorinde en ook dat je het nu kunt relativeren en niet bent blijven hangen in het leed. Dat is geen gemakkelijke maar zeer bewonderenswaardige weg geweest  x (Mariëtte)

Ik heb vandaag in één ruk jouw boek uitgelezen. Geschokt, verbijsterd, verdrietig, maar ook ontroerd.

(Marjet)

bottom of page